Fler ska upptäcka dagstidningen som taltidning!

Det är viktigt att öka kännedomen om att dagstidningen finns som taltidning för personer med läsnedsättning och nu satsar MTM på en bred marknadsföring för att lyfta det. Först ut är en annons med Bo som berättar om hur han värdesätter att kunna fortsätta läsa sin morgontidning trots sin synnedsättning.

I bland annat Dagens Samhälle, Sydsvenskan och lokalpress runt om i landet berättar vi om att dagstidningar finns som taltidning och vem som kan prenumerera. 

MTM går ut bredare

I annonserna berättar personer med olika former av syn- eller läsnedsättning och om hur de har klarat olika saker genom läsning och hur MTM:s produkter och tjänster har bidragit. Annonseringen är ett led i att MTM nu går ut bredare mot allmänheten. Förhoppningen är att fler ska upptäcka vad tillgängliga medier är och vem som kan ha glädje och nytta av våra produkter och tjänster.

Läsning - en viktig del av livet

 - Läsning är en så viktig del av livet. För självförverkligande, delaktighet och livsglädje. Det kan handla om allt ifrån att man får det yrke som man vill ha till att man kan fortsätta vara med i bokklubben med vännerna, säger Camilla Batal som är avdelningschef för Marknad och kommunikation på MTM. Och alla ska ha möjlighet att läsa på var och ens villkor, oavsett om det är med öronen, ögonen eller fingrarna.

Bo värdesätter morgontidningen

Först ut när det gäller dagstidningen som taltidningen är en annons med Bo som berättar om hur han värdesätter att kunna fortsätta läsa sin morgontidning trots sin synnedsättning. Det blir ett införande i Dagens Samhälle i december och ett i januari. Den kommer även att lägga som en banner på Dagens Samhälles webbsida. Sedan kommer den att fortsätta spridas i olika kanaler under 2017 och kommer även att kompletteras med ett par annonser till om andra personer som läser taltidningen.

Affischer kommer

Eftersom modellerna godkänner vilka införanden som sker kan ni tyvärr inte använda dessa annonser. Vi kommer dock att ta fram affischer som ni kan beställa om ni vill sätta upp på redaktionen etc. Vi återkommer med mer information när de är klara.

Läs hela annonsen

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)