Bilden visar en kvinna sittandes bakifrån med långt blont hår i en stickad tröja på en konferens.

Studiedagar och webbinarier

MTM arrangerar och medverkar varje år i ett antal webbinarier, studiedagar och konferenser. Allt eftersom evenemangen bokas lägger vi också in dem i vår kalender som du når via vår förstasida, www.mtm.se.

Aktuella studiedagar och konferenser

MTM är med och samarrangerar SDK-konferensen (Svenska Daisykonsortiets konferens) som kommer äga rum 4 november 2021 och sändas digitalt samt erbjuder ett begränsat antal fysiska platser. 

Klicka här för att läsa mer och anmäla dig till SDK-konferensen (länken öppnas i nytt fönster)

Punktskriftsnämndens barngrupp arrangerar en digital studiedag för alla som arbetar med barn och unga som har glädje av att lära sig punktskrift 18 november 2021. 

Klicka här för att läsa mer och anmäla dig till studiedagen om punktskrift för barn (länken öppnas i nytt fönster)

Tillsammans med Myndigheten för Press, Radio och Tv arrangerar MTM en digital halvdagskonferens för nyhetsmedier om tillgängliga webbsajter 3 december 2021.

Klicka här för att läsa mer och anmäla dig till konferensen om tillgänglig nyhetswebb (länken öppnas i nytt fönster)

MTM arrangerar en digital om tillgängliga läromedel i skolan 9 december 2021 kl 9-12, vilken görs i hybridformat. Det går alltså jättebra att delta digitalt, liksom att komma till lokalen i Malmö och träffa föreläsarna på plats.  

Klicka här för att läsa mer om Studiedagen om barn som läser talböcker och anmäla dig (länken öppnas i nytt fönster)

Mer information

MTM har för avsikt att framöver sända alla våra webbinarier och studiedagar digitalt så att även de som inte har möjlighet att vara på plats kan ta del av innehållet. Du som deltagare har möjlighet att ställa frågor genom chatt. Du behöver ingen särskild utrustning förutom en dator, en internetuppkoppling och ett par hörlurar.

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)