MTM lanserar ny webbplats

Kring den 16 september lanseras nya mtm.se. Webbplatsen har fått ny design och nya funktioner som förbättrar användarupplevelsen och ökar tillgängligheten.

Arbetet har pågått under 2024 och i augusti avslutades testfasen. Jämfört med nuvarande mtm.se har designen blivit enklare och modernare. Dels för att förbättra användarupplevelsen både på dator och mobiltelefon. Dels för att bättre spegla myndighetens uppdrag.

- Användarna ställer andra krav på en sajt idag, krav som vi vill möta. Men myndighetens uppdrag har också förändrats, till exempel genom att vi har tillsynsuppdrag för tillgängliga e-böcker och är ett kunskapscentrum för tillgänglig läsning. Detta är viktiga delar i webbplatsen, säger projektledare Martin Strandberg.

En av de största förändringarna är att allt material som går att beställa eller ladda ner kommer finnas samlat på ett ställe.

- Beställningsmaterialet har tidigare funnits på många platser på sajten. Vilket gjort det svårt att hitta och svårt att hålla uppdaterat. Nu samlas det i något som kan liknas vid en portal eller webbshop, säger Martin Strandberg.

Sajten har testats av både interna och externa användare. Men MTM är tacksamma för synpunkter på sajten även efter lansering.

- Om användarna upptäcker något som inte fungerar eller har andra synpunkter får man gärna höra av sig till oss, säger Martin Strandberg

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)