Uppdaterad webbstruktur på mtm.se

Vi på MTM är måna om att det ska vara enkelt för dig som besöker vår webb att hitta den informationen du är ute efter. Därför har vi under våren och sommaren gjort om några saker som ska vara till det bättre.

Det har skett lite förändringar i navigationsmenyn. Det som tidigare hette "Produkter & tjänster" heter nu "Vår verksamhet". Här hittar du samma information som tidigare som rör vår verksamhet, men nu något mer uppstädat.
Nytt på denna sida är att du nu hittar en ny inspirations- och reportagesida för spännande artiklar som inte täcker våra andra områden. Nu hittar du också våra tidskrifter och beställningsmaterial här.

Sidan "Projekt & samverkan" heter numera "Samverkan". Här hittar du som tidigare information om projekt MTM är med på, användarundersökningar, uppsatser och examensarbeten och samarbeten med mera. Information om vårt pris Läsguldet har vi nu flyttat hit.

Som du märkt har "Om oss" nu tagits bort från navigationsmenyn, men finns kvar högst upp till höger på webbsidan där den alltid har funnits.

Nu kan du också hitta svar på de vanligaste frågorna som vi får in på vår nya sida om vanliga frågor och svar.
Vanliga frågor och svar hittar du här

Fokus har också legat på att ta bort överflödig information och korta ner antal steg du behöver ta på webben för att hitta rätt information och bli mer överskådlig.

Har du frågor om innehållet på vår webbsida eller om du saknar något kan du skicka ett mejl till webb@mtm.se.


Publicerad: 2020-08-19
Sidansvarig: Henrik Assarsson

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)