Bilden visar en porträttbild på en man i vit tröja med mörkt hår och skäggstubb, ståendes utomhus med träd och gräs i bakgrunden. Mannen har svarta hörlurar på sig, tittar in i kameran och ler.
Foto: Erika Weiland, Apelöga

Nya Legimus.se är under utveckling

Som vi tidigare berättat om så pågår ett intensivt arbete bakom kulisserna på Legimus för att erbjuda en bättre läsupplevelse. Legimus kommer att fungera på samma sätt som idag och ha samma funktioner, men webbplatsen Legimus.se kommer att få ett nytt utseende och vi uppdaterar den till modernare teknik.

Den bakomliggande orsaken till att vi förändrar Legimus.se är att den plattform som webbplatsen finns på idag behöver bytas ut. I samband med det passar vi på att göra en del förbättringar, men du som använder Legimus.se idag kan känna dig trygg i att du kommer att känna igen dig på den nya webbplatsen.

Utvecklingen av nya Legimus.se har rullat på under sommaren och under hösten hoppas vi kunna börja med användartester. Det är många som har anmält intresse för att vara med och testa vilket vi är mycket glada för. Testpersonerna kommer att få olika uppgifter skickade till sig och den återkoppling vi får tar vi in i utvecklingsarbetet – allt för att den nya webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig som använder den.

Vi har inte satt något exakt datum när den nya webbplatsen blir tillgänglig för alla läsare. Istället kommer vi att låta testresultaten styra tidplanen och väntar med att lansera tills testresultaten är bra. Den nuvarande webbplatsen och den nya webbplatsen kommer att finnas tillgängliga parallellt till en början, så det kommer att finnas gott om tid för dig att lära känna nya Legimus innan dagens version stängs ner.

Håll utkik på Legimus.se för uppdateringar om projektet. Har du frågor eller vill du vara med och testa? Hör av dig till Svarstjänsten på e-post info@mtm.se eller telefon 040 653 27 10 (måndag till fredag klockan 8:30 till 12:00).

Notera att de här förändringarna inte påverkar appen Legimus, utan enbart webbplatsen Legimus.se.


Publicerad: 2021-08-31
Sidansvarig: Eva-Lena Silwerfeldt

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)